Op 11 maart werd het Servische lied voor de 62ste editie van het Eurovisie Songfestival in Kiev onthuld. Tijana Bogicevic mag Servië vertegenwoordigen met het moderne popnummer In Too Deep.

Eerder dit jaar werd al bekend dat Tijana voor Servië mag uitkomen op het Songfestival. De zangeres is geboren in de Servische stad Novi Sad maar woont op dit moment in de Verenigde Staten. In 2009 nam zij al eens deel aan de Servische preselectie maar zonder succes. In 2011 was zij één van de backing vocals van de Servische zangeres Nina die met het nummer Caroban in de finale veertiende werd. Eén van de componisten van In Too Deep is Joacim Persson. Persson werkte in het verleden al eens samen met Charlotte Perrelli (winnaar ESF ’99 en deelnemer ’08) en Helena Paparizou (winnaar ’05). Daarnaast schreef Persson ook mee aan het nummer If Love Was A Crime van Poli Genova (Bulgarije 2016, vierde plek).

Servië doet het vrij aardig op het festival. In 2007 deed het land voor het eerst mee als onafhankelijk land – voorheen gebeurde dat onder de vlag van Servië & Montenegro – en was het direct raak. Met Molitva won zangeres Marija Serifovic. Na afwezig te zijn geweest in 2014 slaagde het land er de laatste twee edities weer in om zich te kwalificeren voor de finale. Zowel zangeres Bojana Stamenov (Beauty never lies) als Sanja Vučić (Goodbye (shelter) lukte dat.