Salvador Sobral, de eerste Portugese songfestivalwinnaar die in 2017 met zijn klassieke, kleine, van lawaai ontdane Amar pelos dois een monsterscore bij zowel het publiek als de jury’s behaalde, moest zijn tour in het eerste halfjaar van covid-2020 onderbreken. Maar nu zijn er nieuwe data.

De Portugese jazz- en chansonzanger komt voor het eerst naar Nederland (en doet ook Luxemburg en België aan). We moeten nog wel even wachten, want de vervangende data zijn pas in oktober 2021. Maar dat maakt de zekerheid dat ze door zullen gaan ook een stuk groter. Eén van de drie Nederlandse shows is van Groningen naar – zowaar – het Amsterdamse Concertgebouw verplaatst.

Dit zijn de nieuwe data en locaties:

27 oktober 2021 | Rockhal, Luxemburg
(kaarten: www.rockhal.lu)
30 oktober 2021 |
De Doelen, Rotterdam
(kaarten: www.dedoelen.nl)
1 november 2021 | Het Concertgebouw, Amsterdam 

(kaarten: www.concertgebouw.nl)
2 november 2021 | Stadsschouwburg, Nijmegen

(kaarten: www.doornroosje.nl)
3 november 2021 | Vooruit, Gent

(kaarten: www.vooruit.be)

Eurostory zal tegen die tijd uiteraard weer verslag doen van het optreden, zoals we dat eerder deden van een optreden in Duitsland. Tot die tijd: koop en beluister zijn album Paris, Lisboa, bekijk het getekende concertverslag dat Saskia Halfmouw dit voorjaar voor ons maakte of lees het interview dat we met Sobral hadden – zie venster links.